Jeg holder meget af mad, kager og slik. Selvom jeg spiser sundt, så får min søde tand i perioder overtaget. Resultat: jeg tog på, fik ondt i knæene og mit almenvelbefindende var ikke godt.

Jeg har prøvet mange forskellige kure – og hver gang tog jeg på igen.

Da jeg kom i kemoterapi, blev jeg så dårlig af behandlingen, at jeg tabte 10 kilo på en måned. Jeg blev bange, fordi jeg tabte mig så hurtigt og ikke kunne tage på. Dosis blev sat ned til 75%, men jeg blev dårlig hver gang alligevel.

Kræftramte bliver af hospital eller egen læge henvist til det kommunale sundhedscenter for at få hjælp i form af fysioterapi, psykolog, diætist m.v.. Jeg blev kontaktet af koordinatoren på Frederiksberg Sundhedscenter, som hjalp mig videre til diætist Annette Sejling, der stadigvæk har mig til kontrol.

Min søster anbefalede mig at købe kogebogen ”Spist dig rask med KISS-kost”. Den har været et vendepunkt for mig. Selv om min vægt er som en jojo, så går pilen den rigtige vej.

På bloggen vil jeg blandt andet komme nærmere ind på, hvad KISS-kost er og hvordan Annette Sejling hjalp og opmuntrede mig, så jeg kunne få lidt mad ned, når jeg ikke kunne spise.